Veteriner Malzeme Blog

  • Mayıs 17, 2022 Pet

    Köpekler bizlere olan sadakatleriyle ve sevgileriyle oldukça özel canlılardır. Hayatımız boyunca bizleri karşılıksız severler ve sadakatle bağlıdırlar. Köpekler sahipleriyle geçirdikleri zamandan sonra onlarla arasında özel bir bağ oluşur. Bu bağ hayat boyu devam eder. Köpekler insan duygularını iyi anlayabilir ve analiz edebilir. Mutsuz olduğumuz zamanlarda yanımızdan ayrılmazlar ve bizi neşelendirmek için ellerinden geleni yaparlar.

    En Sevimli Köpek Türleri
  • Mayıs 12, 2022 Pet

    Kediler belki de en çok sahiplenilen ve evde bakılan canlıların başında gelmektedir. Ev içerisinde bize neşe kaynağı olurlar ve yaşamımız boyunca bize eşlik eden sadık dostlardır. Kediler çoğu insan tarafından en sevilen hayvanlardan bir tanesidir. Kedilerin diğer hayvanlara göre evde bakımları daha kolaydır.

    En Sevimli Kedi Türleri
  • Mayıs 11, 2022 Pet

    Birman kedisi tüm dünyada bilinen ve hayranlık duyulan bir kedi türüdür. Birman kedileri kabarık ve yumuşacık bir tüy yapısına sahiptir. Gözleri ise cam mavisi ve tonlarındadır. Birman kedileri fiziksel yapılarıyla dikkat çektikleri kadar genel tarihiyle ve onlara konulan adlarıyla da bilinmektedir. Birman kedileri yapısal olarak sahiplerine oldukça bağlı kedilerdir.

    Birman Kedisi Bakımı ve Özellikleri
  • Nisan 29, 2022 Pet

    Evde bizimle yaşayan ve can dostumuz olan kedilerimizin yaşamları boyunca sağlıklı bir hayat sürmesini isteriz. Onların sağlıklı olmaları için elimizden geleni yaparız ama bazı durumlarda da hastalıkların önüne geçemeyebiliriz ya da semptomları gözden kaçırabiliriz. Kediler arasında sıklıkla görülen ve onları etkileyen sağlık problemi ise parazitlerdir.

    Kedilerde İç Parazit Belirtileri, Tedavileri ve Aşıları
  • Nisan 25, 2022 Klinik Malzemeleri

    Stetoskop hem insan sağlığında hem de hayvan sağlığında kullanılan bir medikal alettir. Stetoskop muayene, tanı ve tedaviler kullanılmaktadır. Birbirinden farklı çeşitlerde ve içeriklerde birçok stetoskop bulunur. Kullanım amacına uygun olan stetoskop seçilmelidir.

    Stetoskop Nedir? Stetoskop Çeşitleri Nelerdir?
  • Nisan 21, 2022 Pet

    Evlerimizde baktığımız ve sevdiğimiz can dostlarımızın gerekli tüm ihtiyaçlarını biz karşılamaktayız. Bu ihtiyaçlar içerisinde aşıları, gerekli operasyonları, genel muayeneleri ve tedavileri de bulunmaktadır. Hayvanlarımızın bu ihtiyaçlarının karşılanabilmesi ve sağlıklı bir hayat sürmeleri için veteriner hekimlere gideriz. Veteriner hekimler hayvanların sağlıkları için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Genel muayeneleri, pansumanları, aşıları ve tedavileri gibi işlemler veteriner hekimler tarafından yapılır.

    Veteriner Muayene Ücretleri ve Tedavi Fiyatları
  • Nisan 15, 2022 Pet

    Görünüş olarak son derece sevimli ve tatlı bir yapıya sahiplerdir. Kıvırcık tüy yapılarından dolayı adeta birer peluş oyuncak görüntüsüne sahiplerdir. Toy poodle cinsi köpeklerin tüylerine oldukça iyi bakım yapılması gerekir.

    Toy Poodle
  • Nisan 14, 2022 Pet

    Bir hayvan sahiplenmek onun bütün bir sorumluluğunu ve bakımı üstenmeniz gerekmek demektir. Evde bakmak için en çok sahiplenilen hayvanlarda biri ise kedilerdir. Kediler kendilerine özgü yapıları ve davranışlarıyla bizleri her zaman etkilerler. Kedilerin ev içerisinde bakımları diğer hayvanlara oranla biraz daha kolaydır. Ama artık kedinin bütün bakımı ve ihtiyaçlarını siz karşılamalısınız.

    Kedilerde Kısırlaştırma ve Kısırlaştırma Sonrası
  • Nisan 13, 2022 Pet

    Eğer bir canlı sahiplendiyseniz onların tüm sorumlulukları artık sizde demektir. Hayatımız boyunca bize eşlik eden ve birlikte harika zamanlar geçirdiğimiz can dostumuz köpeklerin giderilmesi gereken ihtiyaçları vardır. Bunlar düzenli olarak veteriner kontrolünde olmaları, düzenli beslenmeleri, sosyal ihtiyaçları giderilmeli, sevildiğini hissetmeli ve gerekli durumlarda kısırlaştırma operasyonları yapılmalıdır.

    Köpeklerde Kısırlaştırma ve Kısırlaştırma Sonrası
  • Nisan 12, 2022 Pet

    Egzama hastalığı köpekler arasında yaygın olarak görülen bir hastalıktır. Köpeklerde görülen egzama hastalığı vücutlarında ortaya çıkar. Egzamayı kısaca bir deri hastalığı alarak tanımlayabiliriz. Bu hastalık şiddetli derece kaşıntıya sebep olur. Egzama hastalığı iki farklı şekilde kendini gösterir. Kuru egzama ya da ıslak egzama olarak kendisini gösterir.

    Köpeklerde Egzama Belirtileri ve Tedavisi
  • Mart 23, 2022 Pet

    Hayat boyu bizim yanımızda olan, bize eşlik eden ve hayatımıza yeni maceralar katan can dostumuz köpeklerin sağlıklarını ön planda tutmalıyız. Köpeklerin de tıpkı kediler gibi düzenli olarak vurulması gereken aşıları ve uyulması gereken aşı takvimleri bulunmaktadır. Köpekler yavruluk, yetişkinlik ve yaşlılık dönemlerinde belli başlı aşılar olmak zorundadır. 

    Köpek Aşı Fiyatları 2024 Takvimi
  • Mart 18, 2022 Pet

    Can dostumuz olan kediler bizlere yaşamlarımız boyunca eşlik etmektedir. Bu süre zarfında da onların tüm sorumlulukları ve gerekli ihtiyaçları bizler tarafından karşılanmaktadır. Kedilerimize iyi bir yaşam, sevgi ve ilgi verdiğimiz kadar onların sağlıklarını da ön planda tutmalıyız. Hayatımızda kendimize ne kadar iyi bakıyorsak kedilerimize de aynı özeni göstermeliyiz.

    Kedi Aşı Fiyatları 2024
  • Mart 17, 2022 Kanatlılar

    Sevda papağanları güzel ve canlı tüy renkleriyle onları gören insanların dikkatini çeken bir yapıya sahiptir. Sevda papağanlarının isimleri eşlerine olan bağlılık ve sadakatlerinden gelmektedir. Bu sebeple de bir sevda papağanı alırken eşiyle birlikte alınması önerilmektedir. Sevda papağanları sıklıkla Cennet papağanıyla karıştırılmaktadır.

    Sevda Papağanı Özellikleri
  • Mart 16, 2022 Kanatlılar

    Ülkemizde oldukça popüler olan papağan türleri arasında Pakistan papağanları da bulunmaktadır. Pakistan papağanları papağangiller familyasında bulunan ve konuşkan türleri arasında yer alan bir papağan ırkıdır. Pakistan papağanları Amazon papağanları ya da Küçük İskender olarak da bilinmektedir.

    Pakistan Papağanı Özellikleri
  • Mart 15, 2022 Kanatlılar

    Sabahları kahvaltılarımızdan eksik olmayan yumurtayı neredeyse herkes tüketmektedir. Tükettiğimiz yumurtaların genel olarak kabuk rengi kahverengi, beyaz ya da krem tonlarındadır. Bu yumurtalar hemen hemen hepimizin evinde bulunan ve tükettiğimiz yumurtalardır.

    Mavi Yumurta Tavuğu Araucana
  • Mart 11, 2022 Kanatlılar

    Macaw papağanı olarak bilinen bu tür görünüşleriyle, renkli tüy yapısıyla, taklit yetenekleriyle ve daha birçok özellikleriyle görenleri kendine hayran bırakan ve büyüleyen bir papağan türüdür. Macaw papağanları papağanlar familyasında adını bilinen ve en dikkat çekici papağan türleri arasında yerini almıştır. Macaw papağanlarının bilinen diğer adı ise Ara Macaw papağanıdır.

    Macaw Papağanı Özellikleri 2024
  • Mart 10, 2022 Pet

    Evlerinde kedi besleyen insanlar bilir ki kediler oldukça temiz canlılardır. Gün içerisinde vücutlarını yalayarak kendilerini temizlerler. Temizleme işlemlerini üretmiş oldukları tükürüklü asitli salgıları yardımıyla kendilerini kolay bir şekilde temizleyebilmektedirler. Ayrıca kedilere köpekler gibi tuvalet eğitimi vermenize gerek yoktur.

    Kedilerin Koku Bırakması Nedir? Nasıl Önlenir?
  • Mart 08, 2022 Klinik Malzemeleri

    Enjektör genel olarak vücuda ilaç ya da sıvı vermek amacıyla kullanılmaktadır. Yapısal olarak silindir şeklidedir, uç kısmına iğne takılarak kullanılabilmektedir.

    20 CC Enjektör Nedir?
  • Mart 04, 2022 Klinik Malzemeleri

    Enjektör ve enjektör çeşitleri sağlık alanının ayrılmaz bir parçasıdır. Enjektör hem insan sağlığında hem de hayvan sağlığında kullanılan bir medikal malzemedir.

    10 CC Enjektör Nedir?
  • Mart 03, 2022 Klinik Malzemeleri

    Enjektör hem insan sağlığında hem de hayvan sağlığında kullanılan bir medikal malzemedir. Enjektörün ne olduğunu tanımlamak gerekirse bir sıvıyı genellikle de sıvı hale getirilmiş olan bir ilacı vücuda enjekte etmekte kullanılan ve ucunda iğne bulunan basınçlı bir medikal malzeme diyebiliriz. Kısaca vücuda enjeksiyon işlemi yapılmasına olanak sağlamaktadır.

    5 CC Enjektörü Nedir?
  • Mart 02, 2022 Klinik Malzemeleri

    İnsülin enjektörler sağlık alanında tedavi amacıyla sıklıkla kullanılan bir medikal üründür. İnsülin hastalığı biz insanlarda olduğu gibi can dostumuz olan hayvanlarda da görülebilmektedir. Veteriner hekimler tarafında 1 cc insülin enjektörü sıklıkla kullanılmaktadır.

    1 CC İnsülin Enjektör
  • Mart 01, 2022 Klinik Malzemeleri

    Enjektörler sağlık alanında kullanılan medikal bir üründür. Enjektörler sayesinde iğne yapma işlemi, sıvı verme, ilaç enjekte etme gibi işlemler kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

    2 CC Enjektör Nedir?
  • Şubat 25, 2022 Klinik Malzemeleri

    Serum seti sağlık alanında kullanılan bir medikal malzemedir. Serum seti sayesinde damar yolundan kan, ilaç ve besin gibi sıvılar kolaylıkla enjekte edilebilmektedir.

    Serum Seti Nedir?
  • Şubat 23, 2022 Veteriner Klinikleri

    Veteriner kliniklerinde hayvanların tedavileri, teşhisleri ve sağlık kontrolleri gibi işlemlerin tümü yapılabilmektedir. Hayvanların sağlıkları için veteriner kliniklerine götürülmesi gerekmektedir. Sizler için Yenimahalle bölgesinde olan veteriner kliniklerin bir listesini oluşturduk. Kolay bir şekilde kliniklerin yerlerini bulabilir ya da irtibata geçebilirsiniz.

    Yenimahalle Veteriner Klinikleri
  • Şubat 23, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sincan bölgesinde bulunan veteriner kliniklerinin bir listesini sizler için oluşturduk. İçeriğimizden veteriner kliniklerinin bilgilerine ulaşabilir ve kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz.

    Sincan Veteriner Klinikleri
  • Şubat 22, 2022 Veteriner Klinikleri

    Veteriner klinikleri ve veteriner hekimler hayvanların sağlıkları için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Hayvanlarımızın sağlığının iyi olması ve iyi bir yaşam sürdürebilmeleri için düzenli aralıklarla veteriner hekim kontrollerine götürülmelidirler. Hayvanlarınızın kontrolleri için Keçiören bölgesinde bulunan veteriner kliniklerinin bir listesinin oluşturduk. Kolay bir şekilde kliniklerle iletişime geçebilirsiniz.

    Keçiören Veteriner Klinikleri
  • Şubat 18, 2022 Veteriner Klinikleri

    Veteriner klinikleri hayvan sağlığı alanında hizmet vermekte ve hayvanların sağlıkları için çalışmaktadır. Hayvanların sağlıkları oldukça önemli bir durumdur ve düzenli aralıklarla veteriner kliniklerine kontrole götürülmelidirler. Etimesgut bölgesinde bulunan veteriner kliniklerinin bilgilerini sizle için listeledik. İçeriğimizden kolay bir şekilde veteriner klinikleriyle irtibata geçebilirsiniz.

    Etimesgut Veteriner Klinikleri
  • Şubat 17, 2022 Veteriner Klinikleri

    Çankaya bölgesinde bulunan ve hayvanların sağlığı için çalışan veteriner kliniklerinin bir listesini oluşturduk. Bu sayede yaşadığınız yere yakın olan veteriner kliniklerine kolay bir şekilde ulaşabilir ya da irtibata geçebilirsiniz.

    Çankaya Veteriner Klinikleri
  • Şubat 11, 2022 Veteriner Klinikleri

    Hayvanlarımızın herhangi bir sağlık sorununda onları ilk götüreceğimiz yer veteriner klinikleridir. Yaşadığınız yerde yakınlarınızda bulunan veteriner klinikleri acil durumlarda zaman açısında oldukça önemlidir. Sizler için Kemalpaşa bölgesinde olan veteriner kliniklerini listeledik ve iletişim bilgilerini ekledik.

    Kemalpaşa Veteriner Klnikleri
  • Şubat 10, 2022 Veteriner Klinikleri

    Hayvan sahipleri hem hayvanlarının iyi bir yaşam sürmesi için hem de sağlıklarının iyi olması için düzenli aralıklarla onları veteriner kliniklerine kontrole götürmektedir. Uzak bir yere gitmektense çevrenizde size yakın olan veteriner kliniklerine gitmek daha uygun bir seçenek olacaktır. Sizler için Karabağlar bölgesinde olan veteriner kliniklerinin bir listesini oluşturduk.

    Karabağlar Veteriner Klinikleri
  • Şubat 10, 2022 Veteriner Klinikleri

    Hayvan sahiplerinin en dikkat ettiği şeylerden biri hayvanlarının sağlıkları ve iyi bir yaşam sürdürmeleridir. Bu sebeple de hayvanlarını düzenli olarak veteriner kliniklerine ve veteriner hekimlerin kontrollerine götürürler. Sizler için Seferihisar bölgesinde bulunan veteriner kliniklerinin bir listesini oluşturduk. Böylelikle veteriner klinikleriyle kolay bir şekilde irtibata geçebilirsiniz.

    Seferihisar Veteriner Klinikleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamıza göz atabilirsiniz.