Veteriner Malzeme Blog

  • Şubat 09, 2022 Veteriner Klinikleri

    Evde ya da sokakta baktığınız hayvanları herhangi bir sağlık sorunu olduğunda ya da aşıları yapılacağı zaman veteriner kliniklere kontrole götürmeniz gerekir. Selçuklu bölgesinde olan veteriner kliniklerini ve bilgilerini sizler için listeledik. İçeriğimizden size yakın olan veteriner kliniklerinin bilgilerine kolayca ulaşıp iletişime geçebilirsiniz.

    Selçuk Veteriner Klinikleri
  • Şubat 09, 2022 Veteriner Klinikleri

    Hayvanlarımızın kontrolleri, aşıları ve gerekli tedavileri için onları veteriner hekimlere ve veteriner kliniklerine götürmekteyiz. Sizler için bölgenizde olan veteriner kliniklerin bir listesini oluşturduk. Veteriner kliniklerin bilgileri sayesinde kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz.

    Tire Veteriner Klinikleri
  • Şubat 09, 2022 Veteriner Klinikleri

    Bölgenizde size yakın olan veteriner kliniklerine içeriğimizden kolayca ulaşıp iletişime geçebilirsiniz. Can dostlarımızı düzenli aralıklarla veteriner kliniklerine kontrole götürmeyi lütfen ihmal etmeyin.

    Bostanlı Veteriner Klinikleri
  • Şubat 08, 2022 Veteriner Klinikleri

    Düzenli olarak hayvanlarımızın sağlığı için onları veteriner kliniklerine kontrole götürürüz. Oturduğunuz bölgede bulunan veteriner klinikleri sizler için listeledik ve bilgilerini paylaştık. Böylece size yakın olan bir klinik varsa kolay bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.

    Menderes Veteriner Klinikleri
  • Şubat 07, 2022 Veteriner Klinikleri

    Hayvan sahipleri ya da sokakta hayvan besleyen insanlar herhangi bir sağlık sorununda ya da kontrolleri için veteriner kliniklerine gitmektedir. Yaşadığınız bölgede bulunan veteriner kliniklerini sizler için listeledik ve bilgilerini paylaştık.

    Güzelbahçe Veteriner Klinikleri
  • Şubat 04, 2022 Veteriner Klinikleri

    Hayvanlarımızın sağlığı için onları düzenli olarak veteriner kliniklerine kontrole götürmeliyiz. Bergama bölgesinde bulunan ve size yakın olan veteriner kliniklerine içeriğimizde bulunan iletişim bilgilerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

    Bergama Veteriner Klinikleri
  • Şubat 04, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Gaziemir bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Gaziemir Veteriner Klinikleri
  • Şubat 03, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Torbalı bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Torbalı Veteriner Klinikleri
  • Şubat 03, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Menemen bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

     

     

    Menemen Veteriner Klinikleri
  • Şubat 02, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Narlıdere bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Narlıdere Veteriner Klinikleri
  • Şubat 02, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Konak bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Konak Veteriner Klinikleri
  • Şubat 01, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Bayraklı bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Bayraklı Veteriner Klinikleri
  • Şubat 01, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Çiğli bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Çiğli Veteriner Klinikleri
  • Ocak 31, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Balçova bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Balçova Veteriner Klinikleri
  • Ocak 28, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Çeşme bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Çeşme Veteriner Klinikleri
  • Ocak 28, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Bornova bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Bornova Veteriner Klinikleri
  • Ocak 28, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Urla bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Urla Veteriner Klinikleri
  • Ocak 27, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Buca bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    Buca Veteriner Klinikleri
  • Ocak 27, 2022 Veteriner Klinikleri

    Sizler için Karşıyaka bölgesinde olan bazı veteriner kliniklerinin bilgilerini paylaştık. Bölgenize yakın olan veteriner kliniklerinin adres ve numaralarına kolaylıkla erişebilir ve kliniklerle irtibata geçebilirsiniz.

    İzmir Karşıyaka Veteriner Klinikleri
  • Aralık 30, 2021 Pet

    Can dostumuz olan köpeklerle yaşamak oldukça eğlencelidir. Onlarla yaşamak ve güzel anılar yaratmak hem sahiplerini hem de köpekleri mutlu eden bir durumdur. Köpeklerimizi ne kadar sevsek de onlara verilmesi gereken eğitimler vardır. Ve bu eğitimleri bizler yavruluk dönemlerinde onlara öğretmeliyiz. Bu eğitimlerden biri ise tuvalet eğitimleridir. Köpeklere tuvalet eğitimi verilmesi kedilere oranla daha zordur.

    Köpeklerde Tuvalet Eğitimi
  • Aralık 28, 2021 Kanatlılar

    Papağanlar evlerde beslemek için en çok tercih edilen hayvanlar arasındadır. Papağanlar tüy renklerinin yanı sıra konuşma ve taklit yetenekleriyle de bizleri büyülemektedir. Papağan türlerinde bazılarının taklit ve konuşma yetenekleri üst seviyelere kadar çıkardıkları bilinmektedir. Öyle ki evin içerisinde duydukları farklı insan seslerini ya da duydukları herhangi bir sesi ustalıkla taklit edebilirler.

    Konuşan Papağan Türleri Nelerdir?
  • Aralık 27, 2021 Pet

    Kökenleri İngiliz olan bir köpek ırkıdır. 19. yüzyılda Terrier ve Buldog cinsi köpeklerin melezlenmesiyle ortaya çıkmış olan köpek ırklarıdır. Bu köpek ırkı daha sonralarında Amerika’ya getirilerek geliştirilmiştir. 1936 yılında ise AKC sayesinde American Staffordshire Terrier adlarını almışlardır.

    American Staffordshire Terrier Özellikleri
  • Aralık 23, 2021 Pet

    Ginepig ya da diğer adlarıyla Guinea Pig evcil olan bir kemirgen türüdür. Sıklıkla hamster ya da tavşan türleriyle ile karıştırılmaktadır. Ginepig kısa, tıknaz bir yapıya ve birden fazla renk tonuna sahiptir. Kemirgen grubunda olmalarına rağmen kemirme gibi alışkanlıkları yoktur.

    Ginepig Bakımı ve Özellikleri
  • Aralık 22, 2021 Pet

    Maltese Terrier ırkı köpekler dünyada bilinen ve en çok tanınan süs köpekleri arasında yerini almıştır. Bilinen diğer adıyla Malta köpekleri görünüş olarak küçük ve sevimli bir yapıya sahiptir. Malta ırkı köpekler bembeyaz, kıvırcık ve yumuşacık olan tüy yapılarıyla görenleri kedine hayran bırakır. Tüy yapıları, boncuk gibi göz yapılarıyla ve ufak boyutlarıyla tam anlamıyla oyuncaklara benzemektedirler.

    Maltese Terrier Özellikleri
  • Aralık 21, 2021 Pet

    Papağanlar taklit yetenekleriyle, büyüleyici güzellikte olan tüy renkleriyle, çıkardıkları seslerle ve zekâ seviyelerinin yüksek olduğu bilinen kuş türleri arasında yerlerini almaktadırlar. Papağanlar dünyanın çoğu yerinde görülen ve bilenen bir kuş türüdür. Papağanların birçok türü bulunmaktadır.

    Papağan Türleri
  • Aralık 15, 2021 Pet Kanatlılar

    Muhabbet kuşları evde beslemek için en çok tercih edilen canlılardan bir tanesidir. Güzel renkleri, uysal karakter yapıları ve konuşkan olmalarıyla bilinen muhabbet kuşları evimize renk katmaktadır. Ev ortamına ve bulundukları yere kolayca adapte olabilirler.

    Muhabbet Kuşu Nasıl Konuşturulur?
  • Aralık 14, 2021 Pet

    Fino köpek kelime anlamına bakıldığı zaman kucağa gelen köpek anlamına gelmektedir. Bu sebeple de küçük ırklardan olan köpek cinslerine Fino köpek denmektedir. Fino köpekler hem dünya çapında tanınan hem de evlerde en çok beslenen köpek ırklarından bir tanesidir. Evde en çok beslenen köpek ırklardan bir tanesi olmasının sebeplerinden biri ise çocuklarla aralarının oldukça iyi olmasıdır.

    Fino Köpek Türleri ve Özellikleri
  • Aralık 10, 2021 Pet

    Sevimli surat yapılarıyla ve küçük boylarıyla Pug cinsi köpekler dünya genelinde popüler olan ve sevilen bir köpek ırkıdır. Puglar çocuklu olan aileler için en uygun köpek ırklarından bir tanesidir. Çünkü çocuklarla arası oldukça iyi olan bir köpek ırkıdır. Pug cinsi köpekler apartmanda beslemeye uygun köpeklerdir.

    Pug Cinsi Köpek Özellikleri
  • Aralık 09, 2021 Pet

    Sokakta karşılaştığımız ya da sıklıkla gördüğümüz kedilerin çoğu Tekir kedilerdir. Tekir kediler saf bir kedi ırkı değildir. Melez bir ırk oldukları tahmin edilmektedir. Tekir kedilerin birden fazla alt cinsi olduğu bilinmektedir. Bu sebeple de tekir kedilerin özellikleri, yapıları ve görünüşleri birbirinden farklılık göstermektedir. Tekir kediler çoğunlukla sokakta yaşayan kediler olduğundan dolayı zorla hava koşullarına, zorlu şartlara dayanıklı ve hayatta kalma becerileri yüksek kedilerdir.

    Tekir Kedi Özellikleri ve Bakımı
  • Aralık 08, 2021 Pet

    Alman Kurdu köpekler Almanya kökenli bir köpek ırkıdır. Alman kurtları ya da bilinen diğer adlarıyla Alman Çoban Köpekleri güçlü, atletik, sadık ve güvenilir bir yapıya sahip köpeklerdir. Alman kurtları son derece eki köpeklerdir. Eğitilebilir yapıları sayesinde polis kuvvetleri tarafından, ordu tarafından, arama kurtarma çalışmalarında ve bekçi köpeği gibi birden fazla alanda kendini kanıtlamış bir köpek ırkıdır.

    Alman Kurdu Özellikleri
  • Aralık 07, 2021 Pet

    Kediler şüphesiz ki dünya genelinde en çok beslenen ve sahiplenilen hayvanların arasında bulunmaktadır. Onların sevimli, tatlı ama aynı zaman da anlam veremediğimiz çılgın hareketleriyle bizleri her seferinde kendilerine hayran bırakmaktadır. Evde kedi besleyen insanlar bilir ki o evden eğlence hiç eksik olmaz. Kedi sahiplerinin ya da kedi beslemek isteyen insanların aklını kurcalayan sorulardan bir tanesi ise Kedilerin Ömrünün Ne Kadar? Olduğu sorusudur.

    Kedilerin Ömrü Ne Kadardır?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamıza göz atabilirsiniz.